fbpx
Arjen juhlaa ja liikunnan iloa

Blogin synty

Muutama sana blogista

Digipuoli on aina ollut jotain, mihin en ole paljoa halunnut panostaa, koska olen printti-ihmisiä. Onneksi halusin aloittaa panostamisen siihen, että alan ymmärtämään digitaalisesta markkinoinnista jotain, koska se on osoittautunut tosi mielenkiintoiseksi.

Aloitin digitaalisen markkinoinnin opiskelun työn ohessa maaliskuussa 2020. Olen ison osan työelämästäni ollut printin kanssa tekemissä, niin lehtimaailmassa, koulukuvien parissa kuin kirjapainossa. Digipuoli on aina ollut jotain, mihin en ole paljoa halunnut panostaa, koska en pidä paikallaan istumisesta, vaan koko ajan täytyy olla jotain ”oikeeta” tekemistä. Vanhanaikaista, vai mitä?

Nykyisessä työssäni digipuolta kehitetään jatkuvasti (printtiä kuitenkaan unohtamatta) ja jotta voin tulevaisuudessakin tehdä työni hyvin, täytyy ajatella nykyaikaisesti ja ottaa paljon puhuttu digiloikka. Joten, tässä sitä ollaan 🙂

Tytärtäni Miljaa pyysin tähän mukaan, jotta blogista tulee kivempi ja mielenkiintoisempi, koska nuorethan on niin näppäriä näitten digijuttujen kanssa ja ”jos jotain tehdään, tehdään kunnolla”. Nähtäväksi jää, innostuuko hän tästä samalla tavoin kuin äitinsä.

Nyt, kun tytöt, Milja, Jenni ja Laura, ovat muuttaneet pois kotoa ja asutaan rakkaani kanssa kahdestaan pellon laidalla, on aikaa ajatella muutakin kuin kotihommia. Joten, miksipä en käyttäisi aikaani itseni päivittämiseen 2000-luvulle 😀

Tervetuloa mukaan 🙂 – Maise Autero 8.4.2020

Siirry sivun alkuun