fbpx

Kaikkea ei ehdi tehdä – blogin kirjoitus jäänyt vähemmälle

Maise.fi sivuston etusivun yläosa

Olen ansiotyöstä poisjäämisen jälkeen saanut itseni pidettyä niin kiireisenä opiskelevan yrittäjän kymmenillä eri asioilla, etten ole ehtinyt kirjoittaa blogia. Se on asia, joka minua vähän vaivaa. Asiaa kyllä ajattelen lähes päivittäin ja ideoitakin on, mutta kun aika vain ei riitä. 

Kevään keskityin opiskelun lisäksi omien liikuntaryhmien ohjaamisen sekä Hämeenkyrössä että Ikaalisissa. Lisäksi maksuton aikuisten liikuntakerhoni, Sport Tevaniemi, jatkoi kokoontumista kaksi kertaa viikossa. Minulla olikin yht’äkkiä ryhmiä kaikkiaan yhdeksän viikossa, vaikka tarkoitus oli hoitaa ensin opiskelu ja sen jälkeen vasta aloittaa liikunta-alalla yrittäjänä. ”Vähän” pääsi mopo karkaamaan käsistä, koska on niin hienoa saada ihmiset liikkumaan.

Sillä tiellä ollaan, paitsi että perustin toukokuussa 2022 yrityksen nimeltä SporttiMaise • DigiMaise. Sehän vasta aikaa viekin, kun melkein kaikki täytyy tietenkin hoitaa itse. Ja sitten opiskelu; sitäkin tässä yritän kovasti tehdä, jotta tänä vuonna valmistun liikuntaneuvojaksi ja personal traineksi Varalan urheiluopistolta.

Olen lohduttautunut vähän sillä, että olen tehnyt someen storeja. Eikös ne ole vähän niin kuin miniblogeja? Eihän story blogikirjoitusta tokikaan korvaa, mutta ehkä kuitenkin vähän.

Yritykseni blogisivulle sain raapustettua keväällä pari kirjoitusta. Voit käydä lukemassa ne tästä linkistä. Voi hyvinkin olla, että tämä blogisivusto jää tällaiseksi ja jatkan tulevaisuudessa blogien kirjoittamista vain maise.fi -sivustolle. En tiedä. Nähtäväksi jää, mihin suuntaan työni tulevaisuudessa menee: enemmän liikuntaan kuin digimarkkinointiin vai saanko pidettyä molemmat tasapuolisesti mukana. 

Ota seurantaan some-kanavat

Minua voi seurata sosiaalisessa mediassa omalla nimelläni – @maise_autero – ja yritykseni nimellä – @sporttimaise. Kanavani somessa ovat Facebook, Instagram ja Linkedin. Löydyn myös Twitteristä, mutta sinne en juurikaan postaa mitään. Molemmilla nimillä löytyy Fb- ja Ig-tilit, mutta Linkedinissä ja Twitterissä olen vain omalla nimelläni. 

Siirry sivun alkuun