fbpx

Hirsimiehet ja linnunpöntöt

Meillä on vanhan talon remontointi edennyt purkamisesta uuden rakentamiseen. Tai voiko sitä nyt niin kauheen uudeksi sanoa, kun hirsillä on ikää noin sata vuotta? Kaksi alan ammattilaista on meillä tekemässä hirsihommat ja nyt tällä hetkellä he tekevät kuistia. Vanhan talon lautarakenteinen, kylmä kuisti purettiin pois ja tilalle tulee lämmin, hirrestä tehty kuisti. Liekö kylmä kuisti aikanaan toiminut myös jääkaappina?

Pitihän mun kaivaa tähän vanha kuva samasta kohtaa, mistä yo. kuvat on. Ollaan otettu kuvia tässä samassa paikassa meidän tytöistä monena vuotena, jotta nähdään, miten talo ja tytöt muuttuvat. Vasemmalta: Laura, Milja ja Jenni.
Pitihän mun kaivaa tähän vanha kuva samasta kohtaa, mistä yo. kuvat on. Kuva otettu 10.11.2012. Ollaan otettu kuvia tässä samassa paikassa meidän tytöistä monena vuotena, jotta nähdään, miten talo ja tytöt muuttuvat 🙂 Vasemmalta: Laura, Milja ja Jenni.

Lintuhotelliin pönttöjä

Meillä on pihan puissa aika monta maalaamatonta linnunpönttöä. Jossain vaiheessa saatiin päähämme, että tehdään meidän tylsän näköisen puuliiterin päätyseinään värikkäitä linnunpönttöjä. Janne rakentaa pönttöjä puhdetöinä ja mä maalaan. Saas nähdä, kelpaako maalatut pöntöt linnuille. Jotkut asiantuntijat sanovat, etteivät kelpaa ja toiset taas ovat sitä mieltä, että kelpaa. Nähtäväksi jää. Kivan näköisiä ne ainakin on ja piristää kummasti tielle näkyvää liiterin seinää 🙂

Siirry sivun alkuun