fbpx

Laiskan ihmisen älyttömän helpot kiharat

Kiharat päähän nukkumalla hyvin

Olen ihminen, joka ei millään viitsisi käyttää paljoa aikaa siihen, että laittaa itsensä aamulla siihen kuntoon, että voi lähteä pirtistä ihmisten ilmoille. Silti haluaisin olla huolitellun näköinen, kun menen esim. töihin. Tai mihin vain ihmisten ilmoille.

Hiukset saa helposti siistiksi ja huolitellun näköisiksi, kun ne vetää nutturalle tai muuten nätisti kiinni. Mulla on vaan se probleema, etten voi koko päivää pitää hiuksia löysästikään kiinni, koska mun päänahka tulee ihan älyttömän kipeeksi. Välillä siis täytyy saada pitää hiukset auki, mutta ne pitäisi olla jotenkin nätisti. Nyt olen oppinut laiskan ihmisen hiusten kihartamisen.

Naurettavan helppoa

Tämän helpommaksi ei hiusten kihartaminen tule. Eikä hiukset edes kärsi tästä, koska niitä ei tarvitse mitenkään lämpökäsitellä eikä kihartaa millään kihartimella. Nämä kiharat tulee nukkumalla ja ilman, että joku papiljotti ja pötkö painaa päänahkaa tai jostain päin kiristää. Ihan naurettavan helppoa 😀 Kokeile vaikka itse.

Idea ei ole mun oma, vaan olen sen kopioinut meidän Miljalta. On mukavaa, kun samassa huushollissa on asunut kolme nuorta pimua, niin niiltä on saanut kaikenlaisia kivoja ja näppäriä ideoita. Tämä kiharaidea on ihan paras.

Valmisteluihin menee 10-15 minuuttia

Valmisteluihin menee alussa n. 15 minuuttia, mutta kun tätä on tehnyt muutaman kerran, aikaa menee noin 10 minuuttia.

Ihan ensimmäiseksi harjaa hiukset ja vedä joku panta päähän. Mä käytän yhtä sukkaa, kuten kuvasta huomaat. Toimii muuten ihan älyttömän hyvin hiuspantana, koska ei luista, vaan pysyy napakasti paikoillaan. Jokohan tää idea on ollut Niksi-Pirkassa???

Aloitetaan pannan päähän laittamisella.
Aloitetaan pannan päähän laittamisella.

Kun panta on päässä, aloita hiustupsujen kierittäminen pannan ympärille. Napakampaa kiharaa saat, kun kierität ohuemman tupsun kerrallaan. Kuiviin hiuksiin tulee oikein hyvät kiharat, mutta olen kokeillut tätä myös hiukan kosteisiin hiuksiin. Silloin kiharoista tulee aika napakat. Jokaisen hiukset käyttäytyvät vähän eri tavalla, mutta kokeilemalla oppii.

Videolta näet, miten hiustupsuja kieritellään pannan ympärille. Helppoa, vai mitä?

Käytä malttia pannan pois ottamisessa

Kun otat pannan pois päästä, ota maltilla hiustupsu kerrallaan. Muutama pöyhäisy tukkaan, ja tsadaa! kampaus on valmis 😀

Nukun monesti panta päässä ja aamulla on hiukset hyvin, eikä tarvitse niitä alkaa sen kummemmin laittamaan ennen töihin lähtöä. Ihmiselle, joka haluaa tehdä asiat helposti ja yksinkertaisesti, tämä on ihan loistava tapa saada auki pidettävät hiukset kivasti.

Jos illalla on juhlaa tai menoa tiedossa, teen tämän homman aamupäivästä ja annan pannan olla päässä koko päivän. Hiukset on koko päivän ihan kivasti, kun ne on pannan ympärille kieritelty.

Hyvät oli kiharat aamulla.
Tällä kertaa aamulla hiukset näyttivät tältä.

Siirry sivun alkuun